sábado, 22 de octubre de 2011

Veritas arriba al Poblenou

La cadena de supermercats ecològics “Veritas” va inaugurar, ahir divendres 21 d’octubre, una nova botiga al barri del Poblenou. Aquesta inauguració ha estat possible gràcies a la insistència amb la qual molts veïns i veïnes de la zona van sol·licitar l’arribada d’aquests supermercats al barri.



Veritas és una cadena de supermercats compromesa amb la qualitat dels aliments. La seva filosofia està basada en la intenció de fer arribar a tothom aliments que conservin totes les seves propietats nutritives i organolèptiques intactes i que no continguin cap mena d’additiu químic sintètic, ni conservants, ni pesticides, hi hormones, ni acceleradors del creixement, ni transgènics, etc.


Aquesta empresa d’alimentació, que actualment és líder a Espanya en el sector ecològic, compta ja amb 23 botigues a Catalunya i ofereix més de 4.500 productes amb certificació ecològica. Veritas promou l’agricultura de proximitat per a poder oferir una alimentació sana i amb sabors autèntics, sense descuidar però el planeta.

En els darrers anys, gràcies al nostre creixement, hem pogut anar abaixant els preus i desenvolupant la nostra pròpia marca perquè alimentar-se d’una manera molt més saludable no suposi un gran esforç.


La inauguració de la botiga, situada al carrer Marià Aguiló 104-106, va rebre una molt bona acollida per part dels poblenovins. La cadena de supermercats ecològics va compensar la confiança de tots els seus clients amb un xec descompte de 3€ que únicament podrà ser utilitzat en el seu establiment del Poblenou.


1 comentario:

  1. Muchas gracias Carmen por la información, siempre es interesante saber que cerca hay una tienda que promueve alimentos naturales, ¡espero que vaya muy bien!

    ResponderEliminar