sábado, 14 de enero de 2012

La Cavalcada dels Reis Mags arriba al Poblenou


Centenars de persones van participar el passat dijous 5 de gener, com cada any, en la Cavalcada dels Reis Mags del Poblenou.


L’acte va començar a les 17:15h amb la rebuda de ses Majestat els Reis Mags d’Orient a la cruïlla de l’avinguda Diagonal amb el C/ Selva de Mar. Allà, tots els nens i nenes del barri van poder fer entrega de les seves cartes als patges reials.

Una hora més tard, la Cavalcada es va donar per iniciada. Un grup molt animat i sorollós de tabalers obria el pas a diverses carrosses d’entitats del barri i les tres carrosses dels Reis Melcior, Gaspar i Baltasar. La darrera carrossa era la dels Carboners, un camió ple de carbó per totes aquelles que s’haguessin portat malament el darrer any.

El recorregut que van seguir ses Majestats els va portar pels carrers Selva de Mar, Pujades, Lope de Vega, Diagonal, Tànger, Rambla del Poblenou, Taulat, Marià Aguiló, Pallars i Bilbao.


Pocs minuts abans de tocar les 21h, la Cavalcada va finalitzar davant la biblioteca de Can Saladrigues. Un cop finalitzada, Melcior, Gaspar i Baltasar van tornar a rebre les cartes de desenes d’infants que van voler saludar-los.












1 comentario:

  1. Jo vaig estar allà i la veritat és que m'ho vaig passar bastant bé. Aquest any he notat que els nens han participat bastant i veure les seves cares de felicitat al veure'ls et fa sentir molt feliç.

    ResponderEliminar