domingo, 22 de enero de 2012

Mobilitzacions en defensa del CAP Paraguai

Uns 60 veïns, convocats per l’Associació de Veïns de Paraguai-Perú i per l’Assemblea Verneda-Sant Martí, es van manifestar la tarda del passat 19 de gener davant del Districte de Sant Martí en defensa del Centre Atenció Primària del carrer Paraguai. El veïnat també es van reunir amb el gerent del Districte que els va confirmar que, de moment, el centre no es tancarà.


Les mobilitzacions en defensa d’aquest CAP ja fa setmanes que duren. Dimecres 18 de gener hi va haver una assemblea extraordinària en la que també es va tractar aquesta mateixa problemàtica.



Carta oberta del veïnat a Eduard Freixedes, Regidor del Districte de Sant Martí i al Consorci Sanitari de Barcelona del Districte de Sant Martí:


Senyors, els fem arribar les 1007 signatures de veïns pel manteniment del CAP Paraguai, contra tot tipus de desmantellament.
Els volem fer palès que mentre manteníem converses sobre el CAP Paraguai, contra el que ens havien assegurat en la reunió mantinguda a la seu del Districte, hem assistit a un procés de fets consumats, de DESMANTELLAMENT del CAP, a saber:


- No obertura el dia 9 de gener.
- Retallada de personal, trasllat de tot el personal (metge, infermera i ordenança) i no assignació de nou personal substitut.
- Retallada d’horaris: dels dilluns, dimecres i divendres de 8h a 14h i de dimarts i dijous de 14h 20h, hem passat a dimarts i divendres de 11,30h a 13,15h.
- Tota una sèrie d’actuacions per tal de “persuadir” els usuaris que admetin el trasllat al CAP Besòs.


Lamentem la falta de compliment de les seves afirmacions al respecte i la política de fets consumats contra el manifestat per vostès mateixos.Els demanem i exigim que tornin a la situació anterior de funcionament, la d’abans de festes, amb el personal assignat corresponent i amb els dies i horaris abans esmentats, en cas contrari, pensem que estaran d’acord amb nosaltres, que aquests fets no fan possible una mínima situació de confiança, que permeti un diàleg fructífer per la salut i benestar del nostres veïns.


Desitjant que sigui atesa la nostra petició.

No hay comentarios:

Publicar un comentario